Bull Bikes predelave električnih koles predelava električnega kolesa

PREDELAVA ELEKTRIČNIH KOLES 

V naši bogati ponudbi niste našli Bull Bikes električnega kolesa, ki bi vam bil pisan na kožo ali pa želite obdržati svoje kolo? Brez skrbi, ponujamo predelave vseh vrst električnih koles in motorjev. Nižje preverite potek predelave in projekte, ki so bili že uspešno zaključeni!

PLAN

S stranko se posvetujemo in ji izdelamo ponudbo, ki je prilagojena njenim potrebam, npr. domet, moč, cena. Predelava električnih koles Bull Bikes, se prične po končnem dogovoru
in morebitnem depozitu
s stranko in je podrobneje opisanav nadaljnjih korakih.

MOTOR

Vgrajujemo več vrst motorjev, najpogosteje so to Hub motorji, ki so vgrajeni v samo pesto kolesa. Vgradimo tudi sredinsko nameščene motorje v električna kolesa ali motorje (mid drive, ki nadomešča bencinski motor). Izhodna moč motorjev je od 250 W in vse do 70 KW.

BATERIJA

Velikost baterije prilagajamo glede na domet, ki ga stranka želi premagati z enim polnenjem. Uporabljamo najkvalitetnejše celice, ki pri najmanjši teži ponujajo največjo kapaciteto
ter moč. Vse baterijske
sklope naredimo sami v
naši delavnici v Domžalah.

REGULATOR

Regulator je najpomembnejša komponenta, od katere
je odvisna moč, pospešek, končna hitrost, odzivnost, variabilna regeneracija ter možnost upravljanja z vsemi nastavitvami kolesa, zato uporabljamo vrhunski regulator izdelan v Kanadi.

ZAKLJUČEK

Vaše kolo ali motor predelamo v Bull Bikes električno vozilo. Uporabljamo izrecno komponente najvišje kvalitete, katere dodelamo še sami. Natančna izdelava ter dolga življenska doba sta zagotovljena. Ime Bull Bikes predstavlja kvaliteto in ugodno ceno.

PLAN

Posvetujemo se s stranko o njenih potrebah. Naredimo plan in pripravimo ponudbo. Ko se s stranko dogovorimo pričnemo s predelavo kolesa, ki je prikazana v spodnjih korakih.

MOTOR

Hub motorje vpnemo v nihajko kolesa, po potrebi nihajko tudi predelamo. Vse mid drive motorje pa inštaliramo na samo os pedal. Moč motorja se začne pri 250W in konča pri 70 KW.

BATERIJA

Velikost baterije prilagajamo glede na domet, ki ga stranka želi premagati z enim polnenjem. Uporabljamo najkvalitetnejše celice, ki pri najmanjši teži ponujajo največjo kapaciteto ter moč.

REGULATOR

Regulator je najpomembnejša komponenta na vsakem električnem vozilu, zato mu posvetimo največjo pozornost. Od regulatorja je odvisna moč, pospešek, končna hitrost, odzivnost, natančnost gas ročke, variabilna regeneracija ter možnost upravljanja z vsemi nastavitvami kolesa.

ZAKLJUČEK

Vaše kolo profesionalno predelamo v Bull Bikes električno kolo za ugodno ceno. Uporabljamo samo komponente visoke kvalitete, natančna izdelava ter dolga življenska doba sta zagotovljena. Bull Bikes naj  predstavlja kvaliteto, odnos in dobro ceno.

BULL BIKES PROJEKTI

Našim strankam po meri in njihovih zahtevah predelamo ali izdelamo Bull Bikes električno kolo, motor ali štirikolesnik.
Trenutno delamo na številnih projektih, ki bodo objavljeni po zaključku. Za ponudbo in ostale informacija nas prosim kontaktirajte.